test

Kesä 2024: Lähihoitaja, sairaanhoitajaopiskelija (Hengityshalvauspotilaiden hoitoyksikkö, Sairaala Nova)

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki erikoissairaanhoitoon Jyväskylään, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme tulevalle kesälle kesätyökavereiksi

Keski-Suomen hyvinvointialueelle Sairaala Novaan moniammatilliseen hoitotiimiin

LÄHIHOITAJIA, LÄHIHOITAJA- JA SAIRAANHOITAJAOPISKELIJOITA

Hengityshalvauspotilaiden hoitoyksikössä hoidetaan hengityshalvausstatuksen omaavia hengityskonepotilaita, jotka asuvat ympärivuorokautisen hoitotiimin turvin omassa kodissaan. Hoitotiimin jäsenenä osallistut hengityskoneessa olevien hengityshalvauspotilaiden hoitoon. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn, jota teet potilaan omassa kodissa. Hengityshalvauspotilaan päivittäisen perushoidon lisäksi työhön kuuluu erilaisten apuvälineiden käytön hallinta sekä potilaan kanssa liikkumista ja asioimista kodin ulkopuolella. Perehdytämme uuden työntekijän yksilöllisen suunnitelman mukaan.

Toivomme sinulta joustavaa, oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta. Työtä tehdään pääsääntöisesti potilaan omassa kodissa, joten arvostamme auton käyttö mahdollisuutta.

Jyväskylän alueella asuntotarjonta on hyvä ja esimerkiksi Soihdun kautta voit vuokrata edullisesti kalustetun kesäasunnon. Asuntoja on kesäaikaan tarjolla sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille ammattilaisille. Lue lisää osoitteessa: https://soihtu.fi/ohjepankki/kalustettu-asunto/

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Tehtävässä maksetaan lisäksi rekrytointilisä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!
------------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• LÄHIHOITAJANA olet lähihoitajan tutkinnon suorittanut, jo valmistunut ammattilainen ja sinulla on Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp)
•SAIRAANHOITAJA opiskelijana voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa kun (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 60 op)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (SOTE). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Edellytämme ajantasaista LOP/LOVE-lääkeosaamista. Jos sinulla ei ole LOP/LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Lämpimästi tervetuloa kesätyökaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Liisa Ojala

osastonhoitaja

p. 0142692349, 0447022349

liisa.ojala@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan