Kesä 2024: Lähihoitajat (Kotihoito, Hankasalmi)

Hakuaika päättyy  30.8.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki Hankasalmen kotihoitoon, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Erimittaisia kesäsijaisuuksia vuodelle 2024 on tarjolla erityisesti

LÄHIHOITAJILLE

Kesätyökaverinamme työskentelet Hankasalmen alueella toteuttaen kotihoitoa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti asiakkaan kotiin tehtävillä kotikäynneillä, joissa voivat olla tukena myös etähoivan tarjoamat mahdollisuudet. Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen. Asiakaskäynnit voidaan toteuttaa autojen, pyörien sekä kävelylenkkien avulla. Autolla pääsee usein ihastelemaan kauniita maisemia ja kävely- tai pyörälenkeillä taas haukkamaan raitista ilmaa pitkin päivää.

Meillä sinua odottaa lämminhenkinen ja joustava työyhteisö sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja tiimi on iso kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Iso osa arjestamme kun vietetään työn merkeissä, on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Teknologia on lisääntymässä yhä enemmän kotihoidon palveluissa. Optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakkaiden asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jonka kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Hankasalmi on hyvän arjen kunta! Kunnassa on kolme taajamaa ja näistä kirkonkylä on kunnan hallinnollinen keskus, asema sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella ja lisäksi on Jyväskylän läheisyydessä Niemisjärven taajama. Kaikki ne tarjoavat kuntalaisille ja uusille asukkaille erilaisia asumisvaihtoehtoja. Hankasalmella on terveet nykyaikaiset päiväkodit sekä koulut valmiina tarjoamaan lapsellesi hyvän ja tärkeän alun. Kaupungin mainosvalot - Jyväskylä, Kuopio ja Pieksämäki sijaitsevat lyhyen ajo- tai junamatkan päässä.

Rakennatpa sitä sinun näköistäsi kesätyöarkea sitten missä päin Keski-Suomea tahansa, tarjoaa kesätyö meillä varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti! Kerrothan hakulomakkeella myös, milloin olet käytettävissä.

----------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
.
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 60 op)

• LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp)

• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta

Joillakin alueilla myös oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Katri Poikolainen

palveluvastaava

p. 0142671924

katri.poikolainen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan