Kesäinsinööri - Lappeenrannan kaupunki

Etsimme ulkona viihtyvää maapolitiikan supersankaria, joka ei pelkää tehdä töitä Suomen vaihtuvassa kesässä.

Kelien lisäksi ympäristösi vaihtuu Lappeenrannan kaupungintalon ja kaupungin omistamien maa-alueiden välillä. Näin pääset nauttimaan monipuolisesta kesästä aurinkoisessa Lappeenrannassa!
Toimistolla tehtäviisi kuuluu erilaisissa maapolitiikan tehtävissä avustaminen, kuten yritystonttien vuokrasopimuksen mallipohjan työstäminen.
Kentällä toimiessasi tutkit, että kaupungin maille ei ole ilmaantunut ylimääräistä tavaraa tai alueiden valtaamisia.

Pohdi:
Oletko ympäristö-, maanmittaus- tai kiinteistötekniikan opiskelija?
Rohkenetko ajaa pitkin maita ja mantuja puolustamassa kaupunkimme maita?
Tunnetko sisimmissäsi sanonnan suo, kuokka ja tietokone?
Pohdittuasi näitä asioita päädyt lopputulokseen: Nyt ei tarvitse lähteä Saimaata edemmäs kalaan! ja haet meille töihin huhti-kesäkuun ajaksi. Myös myöhempi ajankohta on sovittavissa. Työtehtävät tarkentuvat valittavan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Haku tapahtuu kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi

Hakuaika päättyy 3.3. 2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kaupungingeodeetti Riitta Puurtinen, riitta.puurtinen@lappeenranta.fi p.0407180954

Maaomaisuuden hallinta
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.