Marttinen on valtakunnallinen nuorisokeskus sekä kokous- ja juhlatalo. Järjestämme leirikouluja, rippileirejä, perheleirejä, kokouksia, häitä, sukujuhlia ja tykytilaisuuksia sekä palvelemme yksityisiä majoittujia, kahvioasiakkaita sekä aamias- ja lounasruokailijoita. Oma keittiömme valmistaa näille eri asiakasryhmille maittavat ateriat arkisesta leiriruoasta aina pöytään tarjottavaan annosmenuun ja kaikkea siltä väliltä. Suosimme lähi- ja luomuruokaa, erityisruokavaliot huomioimme huolella. Tarjontaamme kuuluu myös vegaaninen ruoka. Keittiömme on palkittu Luomu SM-kilpailussa.
Marttisen kokille on moniammatillisessa työyhteisössämme tarjolla mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä. Alan koulutus tai työn kautta hankitut vastaavat tiedot ja osaaminen antavat hyvät edellytykset tähän tehtävään. Eduksi luetaan erityisruokavalioiden osaaminen sekä kokemus juhlapalveluista. Työtehtävään kuuluu myös tarjoilutehtäviä sekä säännöllistä ilta-ja viikonlopputyötä. Tehtävä on määräaikainen sijoittuen aikavälille 3.5.-30.9.2021.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/
http://www.marttinen.fi

Tutustu työnantajaan

Ravintolapäällikkö Maarit Koskela, maarit.koskela@marttinen.fi, p. 044 715 1923

Liikelaitos Marttinen, Virtain kaupunki
Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat

Liikelaitos Marttinen on Virroilla, Marttisen saaren kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä toimiva nuoriso- ja matkailukeskus. Marttisen ensisijaisena tehtävänä on toimia nuorisolain mukaisena valtakunnallisena nuorisokeskuksena ja toteuttaa niille lainsäädännössä määriteltyjä tavoitteita ja tehtäviä. Liikelaitos Marttinen on Virtain kaupungin omistama. Opetus- ja kulttuuriministeriö avustaa keskuksen nuorisotoimintaa. Marttinen on 25 toimintavuotensa aikana kasvanut korkeatasoiseksi ja kansainväliseksi nuorisotoimialaa sekä matkailua monipuolisesti palvelevaksi keskukseksi, jonka vahvuuksia ovat moniammatillisuus, monipuoliset ja laadukkaat palvelut, toimivat ja upeat puitteet, hyvä johtaminen ja motivoitunut ammattitaitoinen henkilökunta. Nuorisokeskus Marttiselle on myönnetty The Council of Europe Quality Label for Youth Centres - Eurooppalaisten nuorisokeskusten laatumerkki 2018.

Sinulle suositellut työpaikat