Kesäliikunnanohjaaja - Mikkelin kaupunki

Tulisitko Mikkelin kaupungin liikunta- ja nuorisopalveluihin kesäliikunnanohjaajaksi ajalle 28.5. - 2.8.2020.

Tehtäviisi kuuluu lapsille ja varhaisnuorille suunnattujen IIK! mikä meno -liikuntakerhojen ohjaaminen, liikuntatapahtumien erilaiset työt sekä opettaminen rantauimakouluissa.

Vastaat koko liikuntakerho- ja uimakoulutiimin toiminnasta: suunnittelet, perehdytät ja ohjaat kesätyöntekijöitä/apuohjaajia, tiedotat, huolehdit varusteista ja logistiikasta, pidät yhteyttä muihin liikuntapalvelujen työntekijöihin ja raportoit. Neuvoja ja ohjausta saat kaupungin liikunnanohjaajilta.

Edellytämme sinulta uimaopettajan pätevyyttä, hyvässä vauhdissa olevia liikunta- tai nuorisoalan opintoja sekä kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn ja vastuullisuuteen. Tarvitset myös ajokortin.

Palkka on 2.062,42 euroa kuukaudessa (KVTES). Työaikasi on yleistyöaika eli 38,75 tuntia viikossa.

Huomaathan, että Mikkelin kaupunki on savuton työnantaja.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

liikunta- ja nuorisosihteeri Tiina Juhola, p. 044 794 2407 sp., tiina.juhola(at)mikkeli.fi.

Mikkelin kaupunki, liikunta- ja nuorisopalvelut
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi