Kiinnostaako sinua monipuolinen ja liikkuva työ, jossa saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti ja kehittyä ammatillisesti? Tykkäätkö työskennellä erilaisten asiakkaiden parissa? Nautitko itsenäisestä työskentelystä? Pidätkö vaihtelusta ja siitä etteivät työpäivät ole samanlaisia? Haluaisitko osaksi rentoa ja ammattitaitoista työyhteisöä? Jos vastasit useampaan kysymykseen kyllä, tule meille töihin! Haemme lähihoitajia erimittaisiin kesäloman ja muiden vuosilomien sijaisuuksiin.

Kotihoidon työntekijät auttavat asiakkaita päivittäisissä toimissa, kuten pukemisessa, peseytymisessä, lääkehuollossa sekä tekevät sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavanhoitoa. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yhteistyössä kotihoidon tiimin, sairaanhoitajien, fysioterapeutin ja asiakasohjauksen kanssa. Asiakkaidemme hoidossa keskeistä on laadukas hoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Odotammekin sinulta arvostavaa ja asiakkaan omia voimavaroja tukevaa työotetta, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemustasi ikääntyneiden kanssa työskentelystä sekä myönteistä asennetta muutos- ja kehittämistyöhön.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Sijaisuudet sopivat hyvin myös alan opiskelijoille ja tarjoaa mahdollisuuden hankkia työkokemusta alalta. Etusijalla ovat hakijat, joilla on Lovelop-tentit suoritettuna, mutta tentit ovat mahdollisia suorittaa myös meillä kotihoidossa.

Käytössämme on 30 autoa, joten talon auto on tarvittaessa käytettävissä. Ajokortti vaaditaan.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Täytämme paikkoja sopivan työntekijän löytyessä ja haastatteluja järjestämme jo hakuaikana.
Paikkoja lomasijaisuuksiin on tarjolla seuraavasti:
4 lähihoitajan sijaisuutta ajalle 1.3-30.9.2021
8 lähihoitajan sijaisuutta ajalle 1.6-31.8.2021

Ilmoitathan hakemuksessa minkä mittaista sijaisuutta haet.


Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/perusturva_ja_terveys/vanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Anna-Kaarin Maunula puh. 040 133 4704. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Nokianvaltatie 25 F, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja 3kulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.

Sinulle suositellut työpaikat