Haemme vielä kahta - neljää (2 - 4) lähihoitajaa tai alan opiskelijaa kesän 2021 sijaisuuksiin ajalle 3.5.-25.9. tai sopimuksen mukaan

Etsitkö mukavaa kesätyöpaikkaa tai lisätyöpaikkaa, jossa saa erinomaista työkokemusta kehitysvammakentältä? Hae meille Nokian kaupungin kehitysvammapalveluiden asumisyksiköihin kesäsijaisuuksiin. Voit olla alan opiskelija tai jo valmistunut konkari vai haluaisitko kokeilla hoitoalaa?

Tarjoamme hyvän ja opettavan tiimin, joka huolehtii perehdytyksestä tehtävään, joten meillä riittää, että olet valmis oppimaan ja tekemään töitä.

Ensisijaiset työskentelypaikat ovat kehitysvammaisten aikuisten ympärivuorokautisia ryhmäkoteja Kahvimyllykodissa tai Maununkadun asumisyksikössä.

Kesäsijaisella työ on 2-vuorotyötä.

Meillä on mahdollista, että teet sijaisuutta koko kesälomakauden tai vain osan siitä ja sinun toiveiden mukaan on mahdollista tehdä 50-100% työaikaa. Tarvittaessa voit suorittaa meillä myös LOVe:n eli lääkehoidon osaamisen perusteet -kurssin. Tehtäväkohtainen palkka on 2235,91€/kk ja muut edut määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/perusturva_ja_terveys/vanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Kysele rohkeasti lisää tai tule vaikka tutustumiskäynnille puh. 050 3951 729 vastaava ohjaaja Arja Patama. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Kehitysvammapalvelut
Osoite: Maununkatu, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja 3kulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.

Sinulle suositellut työpaikat