Kesän 2022 amanuenssuurit - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on loistava paikka kasvaa lääkäriksi!

Haemme amanuensseja kesälle 2022 seuraaviin yksiköihin:
- keuhkosairauksien yksikköön
- kirurgian yksikköön
- lastentautien yksikköön
- naistentautien ja synnytysten yksikkö
- neurologian yksikköön
- psykiatrian yksikköön
- radiologian yksikköön
- sisätautien yksikköön
- perusterveydenhuoltoon Juvalle, Kangasniemelle Mikkeliin ja Mäntyharjulle

Amanuenssi jakso kestää yhdellä erikoisalalla yleensä noin kuukauden.

Tarjoamme kesän amanuensseille:
- hyvän perehdytyksen
- monipuolisia työtehtäviä
- mukavia vapaa-ajan aktiviteetteja yhdessä muiden kesäamanuenssien ja sijaisten kanssa
- apua käytännön järjestelyjen kanssa mm. asunnon etsimisessä

Amanuenssin tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään kolmen opintovuoden opintojen sekä kyseisen klinikkakurssin suorittamista. Tehtävässä edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointikoordinaattori Marianne Svahn, puh. 040 359 7244, sähköposti: etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat