Skip to main content
test
Kesäreportteri - Seinäjoen kaupunki

Kolmen kuukauden mittaisen kesäpestisi aikana ideoit ja toteutat lyhytvideoita Seinäjoen kaupungin kanaviin. Tehtäviisi kuuluu myös tiedotteiden kirjoittaminen ja verkkosivujen ylläpitäminen.

Tule meille kesäreportteriksi!

Kolmen kuukauden mittaisen kesäpestisi aikana ideoit ja toteutat lyhytvideoita Seinäjoen kaupungin kanaviin. Tehtäviisi kuuluu myös sisällöntuotanto kaupungin viestintäkanaviin. Kirjoitat tiedotteita, ylläpidät verkkosivuja ja olet mukana viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa. Sinulla on: -Kokemusta videotuotannosta somekanaviin -Kokemusta ja osaamista somekanavien hallinnasta ja ylläpidosta -Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito -Ideoita ja uutisnenää -Oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä

Sinulla on jo kokemusta viestintätyöstä tai olet opintojesi loppusuoralla. Pystyt itsenäiseen projektityyppiseen työhön ja pysyt aikataulussa. Työnäytteesi kertovat, että löydät kohderyhmiä kiinnostavia aiheita ja pystyt tekemään viihdyttävää ja houkuttelevaa mutta myös informatiivista sisältöä. Kesäreportterin työtä tehdään Seinäjoella, joten kaupungin ja sen ilmiöiden ja elämänmenon tuntemuksesta on sinulle etua. Sinulla on ajokortti ja käytössä oma auto. Tehtävä sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Olet osa Seinäjoen kaupungin viestinnän ja kulttuuripalveluiden työyhteisöjä. Tehtäväsi muotoutuvat ideoidesi, kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan keskustelussa viestintäyksikön ja kulttuuripalveluiden kanssa. Teet merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ja saat laajan kokemuksen viestinnän tehtävistä.

Työhaastattelut teemme viikolla 11.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Laita hakemuksesi kesäreportteriksi sekä työnäytteesi 6.3.2024 mennessä Kuntarekryssä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

viestintäpäällikkö Krista Rintala
krista.rintala(a)seinajoki.fi, 044 4255061

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Elinvoiman ja työllisyyden toimiala, Viestintä

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki työllistää noin 3000 henkilöä ja on alueen suurimpia työnantajia. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Panostamme perehdyttämiseen ja kaikkien työntekijöiden hyvinvointiin. Tarjoamme erilaisia henkilöstöetuuksia, mm. pyöräedun ja E-passin, ja tuemme työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Meillä on tilaa hyvälle työpäivälle.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 65 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Seinäjoki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla tai taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki
Seinäjoen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat