Skip to main content
test
Kesäsijaiseksi koti-, asumis- ja hoivapalveluihin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Vielä ehtii hakea kesäsijaiseksi Kymsoten kotihoitoon tai asumispalveluihin.

Kymsoten asumispalveluyksiköitä ja kotihoidon tiimejä on Kymenlaakson joka kolkassa. Työpisteesi valikoituvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan -mikä tiimi tai yksikkö sopisi sinulle parhaiten?

Kelpoisuusvaatimus sijaisuuteen on sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto tai käynnissä olevat opinnot näihin tutkintoihin.

Hakulomakkeemme on todella kepeä, laita muutama ruksi kuvaamaan osaamistasi, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä! Haastattelemme ja teemme valintoja koko hakuajan.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Hakonen p. 040 595 6921 tiina.hakonen@kymsote.fi (Kotihoito)
Minna Rantala p. 040 489 8443 minna.rantala@kymsote.fi (Asumisen palvelut)

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat