Kesäsijaisia Hoikuun - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Hei sairaanhoitaja ja lähihoitaja!

Tule kesätöihin laitoskuntoutus Hoikuun. Haminassa sijaitseva Hoiku kuuluu Kymsoteen ja tuottaa laitoskuntoutusta koko Kymenlaakson alueen asiakkaille. Hoikussa on viisi eri osastoa, joilla kullakin on asiakastarpeen mukaan määritelty toimintamalli. Asiakkaat tulevat suoraan erikoissairaanhoidosta, perusterveydenhuollosta tai kotoa.

Sairaanhoitaja ja Lähihoitaja toteuttavat osastotyössä aktiivisesti kuntouttavaa hoitotyötä ja osallistuvat yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa eri asiakasryhmien asiakkaiden toimintakyvyn arviointiin ja kuntoutukseen. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö (sairaanhoitaja), rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin ja voimassaolevat tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat huomioidaan.

Tarvitsemme sijaisia toukokuusta syyskuuhun.
Jos elämäntilanteesi on sellainen, että haluat keikkailla tai tehdä lyhyemmän sijaisuuden, olemme solmineet yhteistyösopimuksen Sarastia Rekryn kanssa. Keikkahakemuksen voit tehdä täältä: https://www.sarastiarekry.fi/lahde-keikalle/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Mirja Iivari p. 040 6743 012, mirja.iivari@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 49400 Hamina

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Sinulle suositellut työpaikat