Kesäsijaisuudet 2021 Seinäjoen kotihoidossa - Seinäjoen kaupunki

Tule mukaan työskentelemään kotihoidon tiimiin sekä monipuoliseen ja liikkuvaan työhömme.

Etsimme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin kotihoitoon kesäksi 2021.
Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Eteläinen, Pohjoinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue sekä koko kotihoidon alueella toimivat psykiatrinen tiimi ja kotikuntoutustiimi. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja asiakastarpeen mukaan yli aluerajojen. Työssä edellytetään oman auton käyttöä.

Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita, toteuttavan kuntouttavaa työotetta hoitotyössä ja omaavan hyvät työyhteisötaidot sekä vuorovaikutustaidot. Eduksi katsotaan työkokemus ikäihmisten parista. Työ on aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä.
Tällä hetkellä sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien sijaisuuksiin tarvitaan pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta kotikuntoutustiimissä sairaanhoitajat työskentelevät viikon jokaisena päivä aamu- ja iltavuorossa.

Haastatteluja ja valintoja sijaisuuksiin tehdään myös hakuaikana. Voit ilmoittaa hakemuksessasi aluetoiveesi.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/kotihoito/

Tutustu työnantajaan

Itäisen alueen aluepäällikkö Elina Soini, p. 050 026 0015 tai elina.soini@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Kotihoito
Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)