test

Kesäsijaisuudet, Hallinto- ja strategiapalvelut

Hakuaika päättyy  31.5.2023 14:00

Haemme henkilökuntaa eripituisiin hallinto- ja strategiapalveluiden sijaisuuksiin. Sijaisuuksia on tarjolla monille eri ammattiryhmille.

Hallinto- ja strategiapalveluihin kuuluu hallintopalvelut (tiedonhallintapalvelut, hankinta- ja logistiikkapalvelut, ohjaus- ja valvontapalvelut, työsuojelupalvelut, turvallisuuspalvelut ja oikeudelliset palvelut), henkilöstöpalvelut (henkilöstöhallinnon palvelut, rekrytointi- ja työhyvinvointipalvelut, koulutus- ja osaamisen kehittämisen tukipalvelut), talouspalvelut (kirjanpitopalvelut, laskutuspalvelut ja controller-toiminnot), kehityspalvelut (tieteellinen kirjasto, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali- ja terveydenhuollon kehittäminen, osaamiskeskus ja sosiaalialan osaamiskeskus), tietohallintopalvelut (PMO-tiimi, suunnittelupalvelut, potilas- ja asiakastietojärjestelmätiimi ja tuotanto- ja asiakaspalvelutiimi) ja tukipalvelut (asiakaspalvelukeskus; sihteeripalvelut ja neuvontapalvelut, ruoka- ja puhtauspalvelut, tekniikka ja kiinteistöpalvelut).

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Rekrytoija Sami Penttilä
puh. 050 474 3210
Rekrytoija Tiia-Maria Kujanpää
puh. 050 474 6843
Rekrytointiasiantuntija Sari Laitila
puh. 050 474 3437
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan