test
Kesäsijaisuudet, lääketyöntekijä - Tampereen yliopistollinen sairaala

Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen sairaala-apteekissa on haettavana lääketyöntekijän kesäsijaisuus.

Sairaala-apteekki on osa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitosta. Asiakkainamme on julkisen sektorin sairaaloita ja terveyskeskuksia sekä vanhainkoteja ja hoitolaitoksia 21 pirkanmaalaisessa kunnassa. Keskeisiä palveluitamme ovat lääkehankinta, lääketoimitus, lääke- ja solunsalpaajavalmistus, kliiniset lääketutkimukset ja osastofarmasia.
Sairaala toimii opetussairaalana.

Lääketyöntekijä työskentelee kiertävissä tehtävissä sairaala-apteekin lääketoimituksessa, lääke- ja solunsalpaajavalmistuksessa ja sairaalan osastoilla. Lääketoimituksessa lääketyöntekijä vastaa tuotteiden vastaanottamisesta, hyllyttämisestä, keräilystä ja varaston hallinnasta. Sairaala-apteekin lääketoimituksen tilat on juuri uudistettu vastaamaan nykyvaatimuksia ja käytössämme on keräilyvarastoautomaatti. Lääke- ja solunsalpaajavalmistuksessa työskennellään avustavissa tehtävissä yhdessä farmaseuttien kanssa. Osastoilla tehtäviin kuuluu älylääkekaapin täyttö ja varastonvalvonta.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen sairaala-apteekissa työskentelystä.

Sijaisuus sijoittuu ajanjaksolle 2.5-30.9.2022 sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus.

Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Yhteyshenkilö: ensisijaisesti vastaava proviisori Jouko Ollikainen puh. 03 311 66222 ja toissijaisesti varahenkilö proviisori Pekka Savolainen, puh. 03 311 69675.

Noudatettava työehtosopimus on SOTE-sopimus, ja koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kk.

Hakuaika päättyy 4.3.2022.
Sijaisuuksia haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Toimipaikat/Kuvantamiskeskus_ja_apteekkiliikelaitos/Yksikot/Sairaalaapteekki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteyshenkilö: ensijaisesti vastaava proviisori Jouko Ollikainen puh. 03 311 66222 ja toissijaisesti varahenkilö proviisori Pekka Savolainen, puh. 03 311 69675.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat