test

Kesäsijaisuudet, Ruokapalvelut

Hakuaika päättyy  28.4.2023 14:00

Haemme Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ruokapalveluihin työntekijöitä eripituisiin kesäsijaisuuksiin 1.5. - 30.9.2023 väliselle ajalle. Teemme valintoja jo hakuaikana kevään sijaisuuksiin, joten ilmoitathan mistä alkaen olet käytettävissä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Seinäjoki, Isokyrö, Kauhava, Evijärvi, Alavus, Alajärvi, Vimpeli, Kurikka, Lapua, Ilmajoki, Teuva, Karijoki sekä Kauhajoki. Näiden kuntien sisällä ruokapalveluilla on keittiöitä lisäksi Ylistarossa, Ylihärmässä, Kortesjärvellä, Töysässä, Lehtimäellä, Jalasjärvellä ja Jurvassa.

Ruokapalvelujen kesäsijaisuuksiin haetaan työntekijöitä laajasti erilaisiin työtehtäviin, kuten suurtalouskokeiksi, keittäjiksi, ravitsemistyöntekijöiksi sekä ruokapalvelutyöntekijöiksi. Työtehtäviin kuuluvat keittiön erilaiset työt astiahuollossa, elintarvikkeiden varastoimisessa ja välitystuotteiden keräämisessä, ruokasaleissa, kylmäkeittiössä, lämpö- ja dieettilämpökeittiössä sekä kotiin toimitettavien aterioiden pakkaamisessa.

Työajat vaihtelevat kunnittain ja keittiöittäin, mutta pääsääntöisesti aterioita valmistetaan vuoden jokaisena päivänä aamu-ja iltapäivävuoroissa. Aikaisimmillaan vuorot alkavat klo 5:30 ja myöhäisimmillään ne kestävät klo 19:00 asti. Viikonlopputyö antaa mahdollisuuden arkivapaisiin ja erilaiset vuorot antavat vapaa-aikaa aamuun sekä iltaan.

Kelpoisuutena tehtäviin on soveltuva catering-, ravintola- ja elintarvikealan koulutus. Myös alaa opiskelevat huomioidaan sijaisuuksia täytettäessä. Ruokapalveluilla on myös työtehtäviä, joissa voidaan työskennellä ilman alan koulutusta. Hakijalla tulee olla suoritettuna hygieniapassi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella työskentelevällä tulee olla tartuntalain 48§ mukainen rokotesuoja.

Seinäjoki 2.3.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Ruokapalvelupäällikkö Hannele Kivikangas
Puh. 050 474 2616
hannele.kivikangas@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan