Kesäsomettaja Ohjaamotaloon, 3 tehtävää, kesätyö - Espoon kaupunki

Ohjaamotalosta alle 30-vuotiaat espoolaiset nuoret saavat tukea ja ohjausta mm. työnhakuun, opiskelupaikan löytämiseen, asumiseen, talouteen, terveyteen, ihmissuhteisiin ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Ohjaamotalossa yhdistyvät useat nuorille aikuisille suunnatut palvelut saman katon alla. Ohjaamotalossa työskentelee useita eri alojen asiantuntijoita. Nuoret saavat tilanteeseensa sopivaa tukea ja ohjausta kätevästi yhdestä paikasta. Ohjaamotalolla on kaksi Starttipistettä , joista toinen sijaitsee Lintuvaarantiellä Leppävaarassa ja toinen Ison Omenan kauppakeskuksessa Matinkylässä.

Etsimme nyt Ohjaamotaloon kesäsomettajia, haussa on kolme (3) tehtävää. Tehtävänäsi on tuottaa sisältöä Ohjaamotalon sosiaalisen median kanaviin, ensisijaisesti Instagramiin. Kerrot Ohjaamotalon palveluista, arjesta ja ajankohtaisista asioista muille alle 30-vuotiaille nuorille tuoden nuorten ääntä ja ilmettä mukaan Ohjaamotalon viestintään. Samalla saat itse mahdollisuuden tutustua Ohjaamotalon monipuoliseen toimintaan. Työhön sisältyy sisältöjen ideointia, videoiden tekemistä, valokuvaamista, markkinointimateriaalien tuottamista sekä muita Ohjaamotalon arkeen ja Starttipisteisiimme liittyviä vaihtelevia tehtäviä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, luovuutta, persoonallisia ideoita, Instagramin käyttötaitoja sekä rohkeutta ja halua esiintyä kameran edessä. Aikaisempi koulutus tai kokemus eivät ole tässä tehtävässä merkittäviä seikkoja, tärkeintä on innostuneisuus ja halu oppia. Yhteistyötaidot ovat tärkeitä, koska työskentelet osana Ohjaamotalon kesätyöntekijöiden tiimiä sekä moniammatillista työyhteisöämme.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Työpaikan nimi: Nuorisopalvelut / Ohjaamotalo

Työaika: 6 h / päivä

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija Emma Aalto, p. 040 552 8922, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelut, Nuorisopalvelut
Osoite: Lintuvaarantie 2, 02650 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.