Kesä, kärpäset ja Kymenlaakso

Kesätyön grande finale on alkanut - Tule viettämään elämäsi kesä Kymenlaaksoon

Vielä olisi kesätyöpaikkoja jäljellä muutamalle nopeimmalle

Meillä on iso, mutta ihmisten näköinen organisaatio, joka työllistää noin 7000 ihmistä. Olit sitten opiskelija tai alasi konkari, löytyy meiltä työtä jokaiselle, jonka sydän sykkii hoitotyölle.

Meillä huolehditaan 160 00 Kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä ja meille on tärkeää, että palvelut ovat turvattuja ympäri vuoden. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja ja haluamme aidosti panostaa siihen, että priimaa pukkaa kesälläkin.

Kouvola on tunnettu urheilukaupunki, keskustaa mainostetaan betoniseksi ja ympäröivän luontoa kehutaan jylhän kauniiksi. Kotkassa vietetään merellistä elämää rannoilla ja saarissa. Tulevana kesänä järjestetään taas vihdoin Meripäivät. Haminassa on suurlippu ja ympyräinen asemakaava, ja paljon kesätapahtumia. Myöskään Virojoen outletkylä on näkemisenarvoinen. Ja voiko mistään suomalaisesta maakunnasta puhua, jos mahtavia ulkoilumaastoja ei mainita?

Kymenlaaksoon pääsee nopeasti junalla ja bussilla. Tule käymään kesäksi tai jää pidemmäksi aikaa. Me pidetään täällä mielellään uudet kasvot. On täältä joku joskus puolisonkin löytänyt, ja jäännyt ihan olemaan.

Meille on tärkeää, että kesätyötkin ovat tekijänsä näköisiä, paikkoja on kuitenkin enää rajoitetusti jäljellä, joten nyt kannattaa hakea mukaan, ennen kuin ne vallan loppuu kesken.

Tutustu avoimiin mahdollisuuksiin

Töihin Terveyden- ja sairaanhoidon palveluihin

Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut, eli tuttavallisemmin Tespa tuottaa Kymsotella osastohoidon lisäksi erilaisia erikoissairaanhoidon polikliinisia palveluita, ensihoidon ja päivystyksen palvelut sekä terveysasemapalvelut. Terveysasemilla on pitkästä aikaa kesätöitä tarjolla, etenkin Kotkanseudulla. Kuntouttavia osastoja löytyy Haminasta, Kotkasta Karhulan sairaalasta kuin Kuusankoskeltakin. Pohjois-Kymen sairaala muuttaa pian Ratamokeskukseen. Erikoissairaanhoidon osastohoito toteutetaan Keskussairaalassa Kotkassa. Mielekästä ja monipuolista työtä on tarjolla etenkin perusterveydenhuollon osastoille, jopa kesän yli.

Töihin koti-, asumis- ja hoivapalveluihin

Kymsoten koti-, asumis- ja hoivapalvelut työllistää koko Kymenlaakson alueella sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä hoitoapulaisia. Tuotamme palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista sekä kotiin vietäviä palveluita potilaiden tarpeista riippuen. Asumispalveluissa tehdään töitä niin vanhusten kuin erityisryhmienkin asumispalveluiden parissa. Tuotamme palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista potilaiden tarpeista riippuen. Kymsoten kotihoito tuottaa palveluita koko Kymenlaakson alueelle. Kotihoidon työ on liikkuvaa ja itsenäistä työtä jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Meillä saat oppia laadukkaan hoitotyön perusteet ja pääset kehittymään hoitotyön ammattilaisena- ehkäpä täällä on sinun tulevaisuuden työpaikkasi!

Töihin psykososiaalisiin ja kehityksellisiin palveluihin

Mielenterveys- ja päihdepalveluita tuotetaan koko Kymenlaakson alueella. Kymsoten psykiatrista osastohoitoa tuotetaan viidellä aikuispsykiatrian osastolla, sekä geropsykiatrian poliklinikalla. Työ psykiatrisessa sairaalassa on vaativaa, mutta mielenkiintoista ja monipuolista. Saat osastoilta eväitä tulevaisuuden työhösi psykiatrian ammattilaisena, taikka näkökulmaa tuleviin töihisi somatiikan puolella. Mielenterveys- ja päihdetyön yksiköissä työskentelee ensisijaisesti sairaanhoitajia ja lähihoitajia, mutta mikäli sosionomina olet kiinnostunut psykososiaalisista- ja kehityksellisistä palveluista on lastensuojelulaitoksissa kesäksi töitä tarjolla.

Perehdytämme sinut hyvään alkuun

Haluamme, että kaikkien uusien kymsotelaisten on mukavaa ja helppoa aloittaa työnsä meillä. Huolehdimme kattavasta perehdytyksestä, mutta ymmärrämme myös, että tiedot ja taidot karttuvat matkan varrella. Olemme koonneet kaiken tarvittavan lähtötiedon yhteen paikkaan, josta sinun on helppo tutustua Kymsoteen ja tarkistaa tärkeät tiedot työsuhteesi alkaessa.

Asu kaupungin sykkeessä tai omassa rauhassa

Kymenlaaksossa asuminen on edullista. Vuokra-asuntoja löytyy kattavasti aina sinkkukodeista perheille sopiviin ratkaisuihin ja kompaktin keskustan vilinästä lähiöiden ja taajamien rauhaan. Välimatkat ovat maltillisia, joten työmatkan voi valita aina juuri itselleen sopivaksi.

Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan!

Meillä Kymsotella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin.

Tutustu meihin tarkemmin