test

Kesätoiminnan ohjaaja (80), kesätyö

Hakuaika päättyy  31.5.2023 14:30

Etsitkö kesätöitä, sote-alan ammattilainen tai alan opiskelija (lähihoitaja, sosionomi tai muu soveltuva koulutus kuten koulunkäynninohjaaja, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, hoiva-avustaja tai muu vastaava)? Haemme Hanhilehdon toimintakeskuksen kesätoimintaan ohjaajia 5.6. - 9.8.2023 väliselle ajalle. Voit työskennellä koko jakson tai voimme räätälöidä sinulle sopivan työsuhteen ajankohdan.

Hanhilehdon toimintakeskus järjestää koulujen loma-aikoina erityislasten kokopäivätoimintaa. Toimintaa järjestetään muutamalla Oulun alueen erityiskoululla.

Työnkuvaan kuuluu lasten kesäajan mielekkään ja turvallisen päivätoiminnan toteuttaminen yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Työ sisältää myös lasten avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Työ on päivätyötä ja ajoittuu klo 7.00 - 16.00 väliselle ajalle.

Odotamme sinulta positiivista ja reipasta asennetta sekä hyviä yhteistyökykytaitoja.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.
Sosionomin kelpoisuusvaatimus on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys. Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimus on hoiva-avustajan koulutus. Muiden tehtävään soveltuvien koulutuksien osalta vaaditaan ko. alan koulutus.

Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävät ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antavat ajalla 30.3. - 10.4.2023 tiimivastaava Katja Juntunen, p. 044 703 6500, sähköposti katja.juntunen@pohde.fi ja 11.4.2023 alkaen vastuuyksikköpäällikkö Tiina Kanniainen, p. 040 640 3301, sähköposti tiina.m.kanniainen@pohde.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan