Sinä hoitotyön ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova, joka olet kiinnostunut ikääntyneiden ja ikääntyneiden vammaisten henkilöiden hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikääntynyttä henkilöä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin!
Haemme kesätyöhön lähihoitajia, tai alan opiskelijoita Janakkalan kunnan ikääntyneiden ja vammaisten palveluihin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit yksiköissämme. Työpisteesi voi olla kotihoidossa, asumispalveluissa (Kotipelto ja Kyterinhovi), ikääntyneiden vammaisten henkilöiden asumisyksikössä (Pihlajakoti) tai vanhainkodissa (Tapailakoti). Ilmaisethan hakiessasi mikä yksiköistä juuri sinua eniten kiinnostaa.
Hoitajana sinä osallistut asiakkaille yksilöllisesti laadittujen hoitosuunnitelmien toteuttamiseen. Työnkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Toivomme, että osaat kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja kunnioittavasti.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Mikäli olet opiskelija, toivomme, että olet suorittanut harjoittelun ikäihmisten palveluissa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja. Eduksesi on päivitetty lääkehoidon osaaminen LOVE-tentin tai muun vastaavan avulla.
Työsuhteet ovat määräaikaisia ja eri pituisia. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kaksi- tai kolmivuoro-työtä. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi. Lisätietoja antavat palvelupäällikkö, laitos- ja tilapäishoito Marika Peltonen (Tapailakoti) puh. (03) 6801 843,
marika.peltonen@janakkala.fi,
vs. palvelupäällikkö, kotiin vietävät palvelut Laura Nummela puh. (03) 6801 992, laura.nummela@janakkala.fi,
palvelupäällikkö, asumispalvelut Helena Ilanen (Kyterinhovi) puh. (03) 6801 100, helena.ilanen@janakkala.fi,
vs. palvelupäällikkö, asumispalvelut Tiina Saares (Kotipelto ja Pihlajakoti) puh (03) 6801 940, tiina.saares@janakkala.fi

Janakkalan kunta
Osoite: Tapailanpiha, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.