Kesätöitä lähihoitajille - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Oletko kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta? Hae nyt työyhteisöömme, jossa keskiössä ovat laadukas hoitotyö ja asiakkaiden hyvinvointi. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut tai alan opiskelija. Meillä peruspalvelukuntayhtymä Kallion kotihoidossa arvostetaan työntekijöitä ja työyhteisössä on hyvä ja kannustava ilmapiiri.

Haemme Kallion tilapäishoidon ja tuetun asumisen yksiköihin LÄHIHOITAJIA erimittaisiin sijaisuuksiin kesän 2021 ajaksi.

Lähihoitajan työ on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Lähihoitaja työskentelee tiimityössä ja vastaa asiakkaidensa hoidosta. Tilapäishoidon yksiköt sijaitsevat Ylivieskassa, Nivalassa ja Sievissä ja tuetun asumisen yksikköjä ovat Kotirinne Sievissä ja Kotikartano 3 Ylivieskassa. Yksiköiden välillä tehdään tiivistä yhteistyötä.

Työ on vuorotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä. Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Esimies ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai riittävä määrä alan opintoja.
Palkkaus kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 31.3.2021 (www.kuntarekry.fi). Paikat voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä. Ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme kertoa lisää ja sopia sinulle sopivasta sijaisuudesta.

Yhteystiedot:
palveluesimies Krista Paakki puh. 044 419 5407
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystiedot:
palveluesimies Krista Paakki puh. 044 419 5407
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotihoito
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!