Skip to main content
test
Kesätyö, 13 tehtävää, Oulun Vesi - Oulun kaupunki

Oulun Vesi hakee kesätyöhön kolmeatoista opiskelijaa. Harjoittelupaikat soveltuvat hyvin esim. vesi-, yhdyskunta-, ympäristö- ja rakennustekniikan opiskelijoille.

Tarjoamme harjoittelijoille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä vesihuollon parissa mm. veden tuotannossa, verkoston ylläpidossa ja rakennuttamisessa.

VERKOSTON YLLÄPIDON TYÖNJOHTOHARJOITTELIJA, kaksi tehtävää
Henkilöt osallistuvat Oulun Veden verkostojen ylläpitoyksikön työnjohtotehtäviin. Toimipisteet sijaitsevat Poratiellä kantakaupungissa ja Teollisuustiellä Haukiputaalla. Tehtävään vaaditaan ajokortti ja oma auto.

VERKOSTON YLLÄPIDON VESIHUOLTOHARJOITTELIJA, kaksi tehtävää
Tehtävään kuuluu Oulun Veden verkostotutkimusten suunnittelu, järjestely ja toteuttaminen, töiden dokumentointi sekä ennakoivan kunnossapidon suunnittelua. Toimipiste sijaitsee Kasarmintiellä ja tehtävään vaaditaan ajokortti.

VERKOSTON YLLÄPIDON VESIHUOLTOHARJOITTELIJA PUMPPAAMOTIIMIIN
Tehtävään kuuluu Oulun Veden pumppaamoiden ja kenttäkohteiden kunnossapitojärjestelmän käyttöönotto. Vesijohtoverkoston aluemittausjärjestelmän ja pumppaamojen toimintaseurantajärjestelmän kehitystyö. Sähkö- ja automaatio-osaaminen katsotaan eduksi. Toimipiste sijaitsee Kasarmintiellä ja tehtävään vaaditaan ajokortti.

RAKENNUTTAJAHARJOITTELIJA
Tehtävään kuuluu Oulun Veden verkostourakoiden rakennuttamis- ja valvontatehtävät. Toimipiste sijaitsee Kasarmintiellä. Tehtävään vaaditaan ajokortti.

PUHDISTAMOIDEN KUNNOSSAPITOHARJOITTELIJA, kaksi tehtävää
Henkilöt osallistuvat Oulun Veden Vedentuotanto ja puhdistus -yksikön kunnossapitotehtäviin ja dokumenttien hallintatehtäviin laitoksilla. Tehtävissä vaaditaan ajokortti.

PUHDISTAMOIDEN VESIHUOLTOHARJOITTELIJA, viisi tehtävää
Henkilöt osallistuvat Oulun Veden Vedentuotanto ja puhdistus -yksikön käyttötehtäviin vesi- ja jätevesilaitoksilla. Tehtävät ovat sekä päivä- että vuorotyötä.

Tehtäväkuvaa tarkennetaan tapauskohtaisesti riippuen henkilön aiemmasta työkokemuksesta sekä erityisosaamisesta. Harjoittelijoille maksetaan opiskelijan koulutusasteen ja vuosikurssin mukaista harjoittelijapalkkaa.

Työ ajoittuvat 2.5.-31.8.2023 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/358/2023. Hakemukset on toimitettava 6.2.2023 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.oulunvesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävistä antavat:
Verkoston ylläpidon harjoittelupaikat:
verkostopäällikkö Tero Kilpeläinen p. 044 703 3914
Rakennuttamisen harjoittelupaikka:
suunnittelupäällikkö Hanna Sandqvist, p. 040 353 4240
Puhdistamoiden harjoittelupaikat:
käyttöpäällikkö Jarmo Lahtinen, p. 044 703 3850
Yhteydenotot sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Vesi, Vedentuotanto ja puhdistus

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 7 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Kasarmintie 29, 90230 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat