KESÄTYÖ 2019 - Kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖ 2019 - Kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö - Jyväskylän kaupunki

Kaupunkisuunnittelun ja maankäytön palvelualue huolehtii yleis- ja asemakaavoituksesta, niihin liittyvästä yleissuunnittelusta ja kaupunkikuvan suunnittelusta, kaupungin omistamien maa- ja vesialueiden hallinnasta yleisiä alueita lukuun ottamatta, paikkatieto- ja maastomittauspalveluista sekä kiinteistöinsinöörin viranomaistehtävistä. Tarjoamme haettavaksi seuraavia kesätyöpaikkoja:

ARKKITEHTIHARJOITTELIJA ASEMAKAAVOITUKSEEN
Asemakaavoituksen arkkitehtiharjoittelijan työtehtäviin kuuluvat mm. avustavat kaupunkisuunnittelutehtävät, kuten kaavasuunnittelu sekä valokuvaus. Tehtävä on suunnattu arkkitehti- tai rakennusarkkitehtiopiskelijoille.
Työn kesto on 1-4 kk sopimuksen mukaan ajalla toukokuu-syyskuu
Lisätietoja: Leila Strömberg, puh. 014 266 5055

MAANMITTAUSHARJOITTELIJA
Maanmittausharjoittelijan työtehtäviin kuuluu mm. kantakartan ja 3D-kaupunkimallin tuottaminen Trimble Locus ja Microstation ohjelmistoilla. Tehtävä on suunnattu maanmittausalan opiskelijoille (DI, AMK) ja työssä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, kahden vuoden opintoja maanmittausalalta sekä Trimble Locus ja Microstation ohjelmistojen tuntemusta.
Työn kesto on 2-4 kk sopimuksen mukaan ajalla toukokuu-elokuu
Yhteyshenkilö: Jukka Haikara, puh. 014 266 7526

MAASTOMITTAUKSEN AVUSTAJIA (6 HENKILÖÄ)
Työtehtäviin kuuluu maastossa tehtävien mittausten ja kartoitusten avustaminen. Tehtävä on suunnattu vähintään 16-vuotiaille opiskelijoille tai alasta kiinnostuneille. Tehtävä tarjoaa arvokasta kokemusta alasta, jos päädyt opsikelemaan alaa myöhemmin.
Työn kesto on 1-4 kk sopimuksen mukaan ajalla toukokuu-syyskuu
Yhteyshenkilö: Ari Heinonen, puh. 014 266 5096

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Mainittu kunkin tehtävän yhteydessä. Kaikille sähköposti etunimi.sukunimi@jkl.fi

Kaupunkirakenne
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan