KESÄTYÖ 2019 - Kulttuuripalvelut nuoret - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖ 2019 - Kulttuuripalvelut nuoret - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet.

Haemme nyt kesäksi

KESÄTAITEILIJOITA

Haemme vuosina 2002-2003 syntyneitä nuoria kesätöihin elävöittämään Jyväskylän keskustan aluetta erilaisin taiteellisin tempauksin. Olet sitten vaikkapa taitava graffitimaalari, lupaava muusikon alku, tai luovuutesi pyrkii ulos runojen muodossa, olet juuri oikea tyyppi hakeutumaan meille!

Kesätyö kestää kaksi viikkoa ajalla 3.-14.6.2019 tai 17.-28.6.2019.
Työaika on 6h/pv, sijoittuen klo 8.00-16.00 välille.

Tehtäviin valitaan nuoria hakemuksen, taiteellisen osaamisen näytteiden ja haastattelun perusteella. Jos olet etsimämme nuori, tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi mukavaan kesäpestiin!

Voit ottaa vastaan yhden kesätyöpaikan nuorten kesätyöhakumme kautta.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Koordinaattori Marjo Tiainen-Niemistö puh 014 266 4048
Suunnittelija Riikka Polso puh. 014 266 1663
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Kulttuuri- ja liikuntapalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan