Kesätyö 2019, Kysteri Leppävirta - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kesätyö 2019, Kysteri Leppävirta - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Etsitkö mielenkiintoista kesätyötä terveydenhuollon tehtävien parissa? Viihdytkö työympäristössä, jossa toimit perusterveydenhuollon yksikössä vireässä kunnassa, jolla on erinomainen sijainti aivan Kuopion naapurissa?

Tule kesätöihin perusterveydenhuoltoon Leppävirralle! Leppävirran palveluyksikkö vastaa Leppävirran kunnan asukkaiden perusterveydenhuollosta. Haemme terveyskeskukseen eri osastoille kesäloman sijaisia, meillä on työtä tarjolla valmistuneille sairaanhoitajille ja lähihoitajille, mutta myös opiskelijoille. Lisäksi haemme fysioterapeutin kesäloman sijaiseksi fysioterapeuttia tai fysioterapiaopiskelijaa.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajille, lähihoitajille ja fysioterapeutille ko. ammatin tutkinto sekä Valviran rekisteröintitodistus.

Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 60 opintopistettä lähihoitajan sijaisuuksiin ja 140 op sairaanhoitajan sijaisuuksiin. Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna 2/3 opinnoista. Fysioterapeuttiopiskelijalla tulee olla 140 op fysioterapeutin sijaisuuteen. Vaaditut opintopisteet tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on aina lähellä. Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä osaavien ihmisten kanssa perusterveydenhuoltoon!

Kysteri/Leppävirran terveysasema

Savonkatu 17

79100 Leppävirta

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Hakeminen sijaisuuksiin tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Jaana Lähdesmäki, puh. 044 717 1345 ja osastonhoitaja Aune Kauhanen (fysioterapeutit), puh. 044 717 1314.

Kuopion yliopistollinen sairaala, Kysteri

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!

Tutustu työnantajaan