KESÄTYÖ 2019 - Liikuntapalvelut - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖ 2019 - Liikuntapalvelut - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylässä on 87 sisäliikuntapaikkaa, joissa voi harrastaa useita liikuntalajeja huippu-urheilusta harrasteliikuntaan. Suosituin liikuntapaikkojen keskittymä sijaitsee Hippoksella, mutta liikuntapaikkoja löytyy myös runsaasti ympäri kaupunkia. Hyvät sisäliikuntamahdollisuudet palvelevat sekä yksityisiä käyttäjiä että liikuntaseuroja. Liikuntapalvelut vastaa näiden kaikkien kohteiden hoidosta ja yllpäidosta.

Haemme kesän ajaksi liikuntapaikkojen hoitoon kesätyöntekijöitä.

SIISTIJÄ (13 paikkaa)
Tehtävään sisältyy monipuolisia sisä- ja ulkotilojen siivoustehtäviä liikuntalaitoksissa ja liikuntapuistoissa. Tehtävän vastaanottamisen edellytyksenä on vähintään 15 vuoden ikä. Tehtävässä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa. Työn kesto noin 1 kk.

Hakijoilta odotetaan oma-aloitteisuutta tehtävien hoidossa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

LIIKUNTAPAIKKATYÖNTEKIJÄ
Tehtävänä avustavat kiinteistöhuoltoon liittyvät huolto- ja korjaustehtävät. Sijaintikohde on Jyväskylän uimahallit. Työntekijä työskentelee työparina erikoisammattimiehen kanssa. Edellytyksenä vähintään 18 vuoden ikä sekä aikaisempi kokemus kiinteistöhuollon tehtävistä. Työn kesto noin 1kk touko-elokuun aikana.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Suunnittelupäällikkö Eeva Simula, puh. 014 266 4254 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jl.fi

Liikuntapalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan