KESÄTYÖ 2019- Metsäalan kesätyöt ja harjoittelu - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖ 2019- Metsäalan kesätyöt ja harjoittelu - Jyväskylän kaupunki

Liikenne- ja viheralueiden palvelualue huolehtii Jyväskylän kaupungin katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden hallinnasta, suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta sekä seudullisesta joukkoliikenteestä ja jätehuollon viranomaistehtävistä.

Tarjoamme haettavaksi seuraavia kesätyöpaikkoja:

METSÄALAN HARJOITTELIJA LIIKENNE- JA VIHERALUEILLE
Metsäalan harjoittelija toimii kesäkuussa työhön osaaottavana esimiehenä, ja heinäkuussa hänen tehtävänään on metsäsuunnitteluun liittyvät työt. Tehtävä on suunnattu opiskelijalle, jolla on vähintään 2-3 vuotta metsäalan AMK-opintoja takana.

Harjoittelu alkaa 3.6. ja päättyy 31.7.

Lisätietoja Reijo Puttonen

METSÄNHOITOTYÖNTEKIJÖITÄ (3) LIIKENNE- JA VIHERALUEILLE
Metsänhoitotyöntekijöiden tehtäviin kuuluvat asutuksen lähimetsien hoitotöiden viimeistely. Työt sisältävät esim. näkyviltä paikoilta teiden ja ulkoilureittien reunoilta maastoon ajamatta jääneiden hakkuutähteiden keräämistä kasoihin.Tehtävä on suunnattu yli 15-vuotiaille metsäalan opiskelijoille tai alasta kiinnostuneille.

Työt alkavat 3.6. ja pääättyvät 30.6.

Lisätietoja Reijo Puttonen

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Reijo Puttonen puh. 0500 954 170 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jkl.fi

Kaupunkirakenne
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan