KESÄTYÖ 2019 - Neuvolat - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖ 2019 - Neuvolat - Jyväskylän kaupunki

Neuvolassa asioivat 0-6v lapset, raskaana olevat naiset ja heidän perheensä. Neuvolassa työskentelee terveydenhoitajia ja lääkäreitä. Neuvolakäynneillä selvitellään koko perheen terveyttä ja ennaltaehkäistään sairauksia, tavoitteena hyvinvoinnin lisääntyminen. Tehdään mittauksia, seulontoja ja annetaan rokotuksia. Toiminta on monimuotoista: määräaikaisia terveystarkastuksia, puhelinneuvontaa, perhevalmennuksia ja kotikäyntejä. Tarvittaessa neuvolasta saa lähetteen erikoissairaanhoitoon tai jollekin muulle terveydenhuollon ammattilaiselle.

Neuvolapalvelut etsii kesä-heinäkuuksi kesätyöntekijää.

Etsimme terveydenhuoltoalan opiskelijaa (esim. terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, kätilö) tai alalle aikovaa. Neuvolasta saatu työkokemus on arvokasta, jos suuntaudut esim. terveydenhuoltoon opinnoissasi.

Tehtäviin kuuluu erilaisia toimisto- ja arkistointitehtäviä. Työ tapahtuu suurimmissa neuvoloissa ( Keskusta, Kyllö, Kuokkala, Palokka) ja tarkempi työn suorituspaikka sovitaan ennen työn aloitusta.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Osastonhoitaja Hannele Virenius puh. 014 266 2198
sähköposti: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Neuvolat
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan