KESÄTYÖ 2019- Rakentaminen ja ympäristö - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖ 2019- Rakentaminen ja ympäristö - Jyväskylän kaupunki

Rakentamisen ja ympäristön palvelualue huolehtii asuntotoimen, rakennusvalvonnan, ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon viranomaistehtävistä, ympäristönsuojelun edistämisestä kunnassa, kaupungin ympäristöjärjestelmän ylläpidosta sekä kunnallisista eläinlääkäripalveluista. Tarjoamme haettavaksi seuraavia kesätyöpaikkoja:

TEKNINEN KESÄTYÖNTEKIJÄ RAKENNUSVALVONTAAN
Teknisen kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu rakennusvalvonnan avustavat tehtävät. Kesätyöntekijä pääsee perehtymään rakennusvalvonnan tehtäviin monipuolisesti.
Tehtävä on suunnattu vähintään toisen vuoden opinnot suorittaneille rakennustekniikan opiskelijoille (ins. AMK-opisk., tekn. ylioppilas) ja sen kesto on sopimuksen mukaan 3-4 kuukautta.
Yhteyshenkilö: Raimo Ström p. 014 266 5204

KESÄTYÖNTEKIJÄ YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLTOON
Ympäristöterveydenhuollon kesätyöntekijän tehtävät muodostuvat ympäristöterveydenhuollon avustavista tehtävistä.
Tehtävä on suunnattu opiskelijoille, joilla on takana vähintään 2 vuotta tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja, ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus. Kesätyön kesto on noin kolme kuukautta ja työt ajoittuvat touko-elokuulle sopimuksen mukaan.
Lisätietoja: Hanna Yksjärvi puh. 014 266 2376.

KESÄTYÖNTEKIJÄ YMPÄRISTÖNSUOJELUUN
Ympäristönsuojelun kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. kiinteistöjen jätehuollon selvitys- ja neuvontatehtävät sekä tarvittavat kiinteistökäynnit.
Tehtävä on suunnattu opiskelijoille, joilla on takanaan vähintään 2 vuotta tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja sekä ajokortti. Kesätyön kesto on noin kolme kuukautta ja työt ajoittuvat touko-elokuulle sopimuksen mukaan.
Lisätietoja: Päivi Pietarinen, puh. 014 266 5166.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Mainittu kunkin tehtävän yhteydessä. Kaikille sähköposti etunimi.sukunimi@jkl.fi

Kaupunkirakenne
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan