Kesätyö 2019: Sairaanhoitaja psykiatrialle - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Kesätyö 2019: Sairaanhoitaja psykiatrialle - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme tulevaisuuden hyvinvoinnintekijöitä kesälle 2019.

Haemme SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen tehostetun psykoosihoidon poliklinikalle Lahteen. Määräaikaisuus kestää kesälomien ajan.

Tehtäviisi kuuluu hoitajan tehtävät poliklinikalla sekä liikkuvassa työryhmässä.

Tehostetun psykoosihoidon poliklinikalla eli Tepolissa työskentelet kahdessa vuorossa ja toiminta-aika on maanantaista sunnuntaihin klo 08.00-20.00.

Tepolissa työskentelevät erikoislääkäri, psykologi, sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti, ravitsemusterapeutti, osastonhoitaja, apulaisosastonhoitaja, toimistosihteeri, 11 sairaanhoitajaa ja 3 mielenterveyshoitajaa. Poliklinikalle tullaan lähetteellä. Psykiatrian erikoissairaanhoidossa riittää lääkärin, psykologin tai sairaanhoitajan decursus viestipiikkinä. Muuten Tepoliin tullaan lääkärin sähköisellä lähetteellä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Vaihtoehtoisesti voit olla myös sairaanhoitaja opiskelija, jolla on suoritettuna 140 OP tai lähihoitaja, joka on erikoistunut mielenterveys- ja päihdetyöhön. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää ja liity huippujengiimme!
Älä suotta odottele, vaan jätä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Osastonhoitaja
Vesa Tyrväinen
Puh. 044 440 6079

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut
Osoite: Harjukatu 48, Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan