KESÄTYÖ 2019 - Varhaiskasvatuspalvelut - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖ 2019 - Varhaiskasvatuspalvelut - Jyväskylän kaupunki

Perhepuistot ovat ainutlaatuisen ympäristönsä ja aidon paikallishistoriansa kautta todellinen kiinnittymiskohta monille jyväskyläläisille lapsiperheille. Puistojen käyttäjissä on nyt vanhempia, jotka ovat itse aikoinaan leikkineet lapsuutensa perhepuistoissa. Kesän aikana myös kaupunkiin tulevat turistit löytävät tiensä puistojen palveluiden pariin. Puistossa vallitsee lämmin ja yhteisöllinen ilmapiiri, yhdessä tekemisen meininki.

Kesätoiminta puistossa painottuu perheiden kanssa tehtäviin toimintoihin. Puistossa lauletaan, leikitään ja taiteillaan. Pihapiirin valtaa kesällä myös kesäteatteri sekä oma kesäkahvila, joiden mukana olo tuo oman erityispiirteensä puiston toimintaan.

Puistojen toiminta on osa Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluja ja tarjoaa mahdollisuuksia vapaaseen oleiluun ja leikkiin sekä ohjattuihin toimintahetkiin. Mäki-Matin perhepuisto viettää 40-v. juhliaan vuonna 2019. Tammikuussa alkanut juhlavuosi näkyy ja kuuluu koko kesän ajan erilaisina tapahtumina ja toimintana.

Varhaiskasvatuspalvelut hakevat sosiaali- tai kasvatusalan opiskelijoita harjoittelijan tehtäviin Mäki-Matin ja Yrttisuon perhepuistoihin noin kuukauden mittaisiin työsuhteisiin.

Perhepuiston harjoittelija osallistuu perhe- ja leikkitoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä perhepuiston henkilökunnan kanssa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Päiväkodin johtaja Elina Moisio, puh. 014 266 3115
apulaisjohtaja Anna Nurmesniemi puh. 050 5984693
Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Varhaiskasvatus
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan