KESÄTYÖ 2019 - Vuosina 2002-2003 syntyneille - Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖ 2019 - Vuosina 2002-2003 syntyneille - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin eri palvelut tarjoavat vuosina 2002-2003 syntyneille jyväskyläläisille nuorille kesätöitä kahdeksi viikoksi. Kesätyöpaikat arvotaan niiden hakijoiden kesken, jotka eivät ole aiemmin työskennelleet kesätöissä Jyväskylän kaupungilla.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla päiväkodeissa, kirjastoissa, toimistotöissä, liikuntapalveluissa, nuorisopalveluissa, teatterileirin apuohjaajana ja vanhuspalveluissa. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi työpisteen avustavia tehtäviä, lasten kanssa toimimista, siivoust tai alueiden hoitoa.

Valokuvaus- ja sometustehtäviin valittavilta odotetaan harrastuneisuutta valokuvaamisesta, mainitsethan osaamisestasti lisätiedoissa.

Teatterileirin ajankohta on 3.-14.6.2019

Työaika on 6 h/päivä.

Kahden viikon työjakso ajoittuu kesä-heinäkuulle.

Huom! Tehtäviä täytettäessä pyrimme ottamaan toiveesi huomioon mahdollisuuksien mukaan. Työpaikkoja on kuitenkin tarjolla rajallisesti, joten kaikkien toiveita ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

Voit ottaa vastaan yhden kesätyöpaikan kesätyöhakumme kautta. Jos saat kesätyöpaikan kaupungilta, et voi käyttää kesätyöseteliä toiselle työnantajalle.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Nuorisonohjaaja Laura Lehto puh. 050 449 1225 (myös Whatsapp) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Jyväskylän kaupunki
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan