KESÄTYÖ 2020 - Kaupunginteatteri - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunginteatteri on Keski-Suomen suurin ammattiteatteri, jossa nähdään vuodessa kuudesta kahdeksaan omaa ensi-iltaa ja niiden lisäksi mielenkiintoisia vierailu- ja yhteistyöesityksiä. Teatterissamme käy vuosittain noin 60 000 katsojaa ja esityksiä sekä tapahtumia kertyy vuodessa noin 300. Teemme aktiivisesti yhteistyötä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Haluamme olla eturivissä kehittämässä modernia ja ajassa elävää kaupunginteatteria.

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Jyväskylän kaupunginteatterin markkinoinnin ja viestinnän tiimiin. Työ muodostuu erilaisista tiedottamiseen, markkinointiin ja asiakasviestintään liittyvistä kokonaisuuksista. Kesätyöntekijä osallistuu myös Jyväskylän kaupungin Aaltoja!-kulttuurilehden toteuttamiseen.

Kokemus markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä, alan opinnot sekä kokemus teatterialalta katsotaan eduksi.

Työaika: 1 kk touko-kesäkuun 2020 aikana. Kesätyöntekijä valitaan hakemusten perusteella.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi, puh. 014 266 4183. Lisätiedot puhelimitse 6.2., 10.2. ja 24.2. klo 9-11.30, emme vastaa kesätyötiedusteluihin sähköpostitse.

Kaupunginteatteri
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!