KESÄTYÖ 2020 - Kulttuuri- ja osallisuuspalvelut nuoret - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet. Kulttuuri- ja osallisuuspalvelut vastaa kaupunkitasolla osallisuuden ja vapaaehtoistoiminnan edistämisestä ja koordinoinnista.

Haemme nyt kesäksi KYMMENTÄ KESÄTAITEILIJAA ja YHTÄ KESÄNUORTA kahden viikon kesätyöjaksoihin.

KESÄTAITEILIJAT
Haemme vuosina 2003-2004 syntyneitä nuoria kesätöihin elävöittämään Jyväskylän keskustan aluetta erilaisin taiteellisin tempauksin. Olet sitten vaikkapa taitava graffitimaalari, lupaava muusikon alku, tai luovuutesi pyrkii ulos runojen muodossa, olet juuri oikea tyyppi hakeutumaan meille!

Kesätyö kestää kaksi viikkoa ajalla 8.6.-26.6.2020. Työaika on 6h/pv, sijoittuen klo 8.00-16.00 välille.

Kesätaitelijat valitaan hakemuksen, taiteellisen osaamisen näytteiden ja haastattelun perusteella. Jos olet etsimämme nuori, tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi mukavaan kesäpestiin!

KESÄNUORI OSALLISUUSPALVELUIHIN
Lisäksi haemme kesänuorta osallisuuspalveluihin avustaviin tehtäviin kahden viikon kesätyöhön ajalle 1.6.-12.6.2020. Työaika on 6h/pv, sijoittuen klo 8.00-16.00 välille.

Osallisuuspalveluiden kesänuori arvotaan hakemuksessaan kiinnostuksensa ilmaisseista.

Voit ottaa vastaan yhden kesätyöpaikan kesätyöhakumme kautta. Muistathan myös, että mikäli saat kesätyöpaikan kaupungilta, et voi käyttää kesätyöseteliä toiselle työnantajalle.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Suunnittelija Riikka Polso puh. 014 266 1663
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kulttuuri- ja liikuntapalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!