KESÄTYÖ 2020 - Kulttuuripalvelut - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet.

KULTTUURITUOTTAJA
Kulttuuripalveluihin haetaan kesätyöntekijäksi kulttuurialan opiskelijaa, jonka työtehtäviin kuuluu kesätapahtumien tuottaminen, viestintä ja markkinointi yhteistyössä vakituisen henkilöstön kanssa. Keskeisin tehtävä on Lounaispuiston kesän ohjelmatuotanto. Lounaispuiston kesän ohjelma koostuu konserteista ja muista esityksistä, joiden käytännön järjestelyistä kesätyöntekijä huolehtii.

Työ on iltapainotteinen, osa-aikainen, kestoltaan 4 kuukautta ja sijoittuu ajalle 1.5 - 31.8.2020.

Kelpoisuusvaatimuksena on kulttuurialan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja. Opiskelijalta toivotaan lisäksi projektinhallintataitoja, monipuolisia viestintätaitoja, innostunutta asennetta ja joustavuutta. Äänentoistolaitteiden käyttökokemus ja video-alan osaaminen lasketaan eduksi.

KULTTUURITUOTTAJA / OHJAAJA
Kulttuuripalveluihin haetaan kesätyöntekijäksi henkilöä, jonka tehtäviin kuuluu koordinoida nuorten esiintyjäryhmiä jalkautumaan ympäri Jyväskylää kesäkuun aikana. Tuottaja vastaa nuorten ohjeistamisesta, esiintymisten käytännön järjestelyistä ja -toimenpiteistä, mahdollisista sopimuksista ja viestinnästä.

Työn kesto on 1 kuukausi ja sijoittuu ajalle 1.6.-30.6.2020

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvan alan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja. Henkilöltä toivotaan lisäksi projektinhallintataitoja, monipuolisia viestintätaitoja, innostunutta asennetta ja joustavuutta. Aiempi nuorten ohjauskokemus lasketaan eduksi.

Jyväskylän kaupunki on savutun työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Suunnittelija Riikka Polso puh. 014 266 1663 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Kulttuuri- ja liikuntapalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!