KESÄTYÖ 2020 - Kylän Kattaus -liikelaitos - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus -liikelaitos tuottaa ruokapalveluita Jyväskylän päiväkoteihin, kouluihin, keskussairaalaan, terveyskeskussairaaloihin sekä vanhus- ja vammaispalveluihin. Kylän Kattauksessa työskentelee noin 300 ammattilaista 88 keittiössä.

Haemme nuoria alalle kouluttautuvia tai juuri valmistuneita ruokapalvelutyöntekijöitä noin kuukauden mittaiseen kesätyöpaikkaan. Työskentelypaikkana on Keljon palvelukeskuksen keittiö tai keskussairaalan keittiö ja kesätyössä pääset kokemaan ison keittiön menoa ja meininkiä. Työtehtävässä on keittiön perustehtäviä ja mahdollisesti asiakaspalvelua.

Tehtäviä voivat hakea catering- tai restonomiopiskelijat. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna ennen tehtävissä aloittamista. Huomioithan, että tehtävässä vaaditut kelpoisuusehdot täyttyvät kohdallasi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Vanhusruokailu: ruokapalveluesimies Piia Lusma puh. 014 266 8402
Keski-Suomen keskussairaalan ruokapalvelu: palvelupäällikkö Merja Tarasow, puh. 014 266 8281
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kylän Kattaus
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!