KESÄTYÖ 2020 - Kylän Kattaus, nuoret - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus -liikelaitos tuottaa ruokapalveluita Jyväskylän päiväkoteihin, kouluihin, keskussairaalaan, terveyskeskussairaaloihin sekä vanhus- ja vammaispalveluihin. Kylän Kattauksessa työskentelee noin 350 ammattilaista 88 keittiössä.

Hei jyväskyläläinen nuori! Olet syntynyt 2003-2004!

Olisiko ruokapalvelualalla sinun tulevaisuuden työpaikkasi? Oletko kiinnostunut keittiötyöstä? Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä tutustumaan käytännön keittiötyöhön päiväkotimaailmassa tai vanhusten palvelutaloissa kahden viikon ajan. Kesätyöpaikkoja on esimerkiksi Jyväskylän keskustan ja Kankaan alueella, Kuokkalassa, Korpilahdella, Tikkakoskella, Keljossa, Keljonkankaalla, Palokassa, ja Vaajakoskella.

Etsimme peruskoulun päättäneitä, hygieniapassin suorittaneita nuoria kesätyöhön avustaviin keittiön työtehtäviin, kuten aterioiden valmisteluun, esille laittoon, asiakaspalveluun ja astianhuoltoon.

Kesätyö kestää kaksi viikkoa ajalla 1.6.-9.8.2020. Työaika on 6h/pv, sijoittuen klo 7.00-15.00 välille.

Tehtäviin valitaan 16 nuorta hakemuksen ja haastattelun perusteella. Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi mukavaan kesäpestiin!

Voit ottaa vastaan yhden Jyväskylän kaupungin kesätyöpaikan kesätyöhakumme kautta. Muistathan myös, että mikäli saat kesätyöpaikan kaupungilta, et voi käyttää kesätyöseteliä toiselle työnantajalle.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Lasten ja nuorten ruokailun palvelupäällikkö Paula Puikkonen puh. 014 266 8330
Sosiaali- ja terveyspalveluiden ruokapalveluesimies Piia Lusma puh. 014 266 8402
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kylän Kattaus -liikelaitos
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!