KESÄTYÖ 2020, Lähihoitaja, sairaanhoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Hei tuleva kesäsijaisemme!

Tiedätkö mitä? Meillä Ylä-Savon Sotella on tarjota sinulle kesätyötä asumispalveluissa, kotihoidossa, osastopalveluissa, sisäisissä sijaisissa neljän kuntamme Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella sekä psykiatrisen- ja riippuvuusosaston työtehtävissä Iisalmessa eripituisiin sijaisuuksiin.

Olet varmaan monitaitoinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa ja erilaisissa työympäristöissä. Tärkein työn kohde on myös sinulle asiakas ja hänen hyvinvointinsa työkavereita unohtamatta. Sinulla taitaakin olla jo soveltuva tutkinto (lähi-, perus-, sairaanhoitaja tai hoitoapulainen) tähän tehtävään tai kenties olet alalle opiskeleva, olette tervetulleita kaikki! Tarjoamme sinulle apuamme päivittää lääkelupasi, perehdytyksen, tukemme ja ohjauksemme sekä saat arvokasta työkokemusta.

Kun kerrot itsestäsi jättäessäsi hakemusta niin kerrothan myös millaiset asiat elämässäsi ovat tärkeitä. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan niin katsotaan mitä yhteistä keksimme kesän ajalle! Täällä jo sinua odotetaan!

Odotamme kuulevamme sinusta 31.1.2020 klo 15 mennessä.


Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa koulutus- ja rekrytointivastaava Tarja Lehtomäki p. 040-5913045 sekä vastuu- ja tehtäväalueiden päälliköt- katso yhteystiedot www.ylasavonsote.fi.
Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä

Hoito- ja hoivapalvelut, terveyspalvelut
Osoite: Pohjolankatu 21, 74130 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on neljän jäsenkunnan ( Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä) perustama kuntayhtymä, joka järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristö- ja terveysvalvonnan palvelut asukkailleen.

Sinä olet tärkeä! Tule meille monipuoliseen ja osaavaan Ylä-Savon SOTE kuntayhtymään. Meillä kohdataan aidosti niin asiakkaat, kuin työntekijätkin.