KESÄTYÖ 2020 - Liikuntapalvelut - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylässä on yli 350 sisä- ja ulkoliikuntapaikkaa, joissa voi harrastaa useita liikuntalajeja huippu-urheilusta harrasteliikuntaan. Suosituin liikuntapaikkojen keskittymä sijaitsee Hippoksella, mutta liikuntapaikkoja ja liikkumisympäristöjä löytyy myös runsaasti ympäri kaupunkia. Hyvät liikuntamahdollisuudet palvelevat sekä yksityisiä käyttäjiä että liikuntaseuroja. Liikuntapalvelut vastaa näiden kaikkien kohteiden hoidosta ja ylläpidosta.

Haemme kesän ajaksi liikuntapaikkojen hoitoon kesätyöntekijöitä.

SIISTIJÄ (12 paikkaa)
Tehtävään sisältyy monipuolisia sisä- ja ulkotilojen siivoustehtäviä liikuntalaitoksissa ja liikuntapuistoissa. Tehtävän vastaanottamisen edellytyksenä on vähintään 15 vuoden ikä. Tehtävien hoitamisessa tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työn kesto on noin 1 kk.

RANTAVALVOJA (3 paikkaa)
Rantavalvojan tehtävänä on huolehtia uimarannan turvallisuudesta, järjestyksestä ja siisteydestä. Tehtävän vastaanottamisen edellytyksenä on SUH:n uinninvalvojan, rantapelastajan tai kansainvälinen hengenpelastaja koulutus sekä vähintään 18 vuoden ikä. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Työn kesto on noin 2 kk.

KASSATYÖNTEKIJÄ (1 paikka)
Tehtävässä työskennellään Jyväskylän uimahalleissa kassa- ja asiakaspalvelutehtävissä. Työhön voi sisältyä myös kahvion hoitamiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävän vastaanottamisen edellytyksenä on hygieniapassi sekä vähintään 18 vuoden ikä. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja asiakaskohtaamistaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Työn kesto on noin 1 kk.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Suunnittelupäällikkö Eeva Simula, puh. 014 266 4254 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Liikuntapalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!