KESÄTYÖ 2020 - Neuvolat - Jyväskylän kaupunki

Neuvolassa asioivat 0-6v lapset, raskaana olevat naiset ja heidän perheensä. Neuvolassa työskentelee terveydenhoitajia ja lääkäreitä. Neuvolakäynneillä selvitellään koko perheen terveyttä ja ennaltaehkäistään sairauksia, tavoitteena hyvinvoinnin lisääntyminen. Tehdään mittauksia, seulontoja ja annetaan rokotuksia. Toiminta on monimuotoista: määräaikaisia terveystarkastuksia, puhelinneuvontaa, perhevalmennuksia ja kotikäyntejä. Tarvittaessa neuvolasta saa lähetteen erikoissairaanhoitoon tai jollekin muulle terveydenhuollon ammattilaiselle.

Neuvolapalvelut etsii kahta kesätyöntekijää kesä-heinäkuuksi kuukauden mittaiseen työsuhteeseen.

Etsimme terveydenhuoltoalan opiskelijaa (esim. terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, kätilö) tai alalle aikovaa. Neuvolasta saatu työkokemus on arvokasta, jos suuntaudut esim. terveydenhuoltoon opinnoissasi.

Tehtäviin kuuluu erilaisia toimisto- ja arkistointitehtäviä. Työ tapahtuu suurimmissa neuvoloissa (Keskusta, Kyllö, Kuokkala, Palokka) ja tarkempi työn suorituspaikka sovitaan ennen työn aloitusta.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Niina Romo, puh. 014 266 2220
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Neuvolat
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!