KESÄTYÖ 2020 - Nuorten kesätyön ohjaaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut hakee kesätyöhön KAHTA NUORTEN KESÄTYÖN OHJAAJAA.

Kesätyön ohjaajat toimivat Jyväskylän kaupungin eri palvelupisteisiin sijoitettavien 15-16-vuotiaiden nuorten kesätyöntekijöiden yhteys- ja tukihenkilöinä nuorten kesätyön ajan. Kesätyön ohjaajat organisoivat nuorten kesätyöntekijöiden sijoittelua eri yksiköihin ja toimivat yhteyshenkilöinä työpaikkoihin. Lisäksi kesätyön ohjaajat järjestävät nuorille infotilaisuuksia, vierailevat nuorten työpisteillä, neuvovat, ohjaavat ja auttavat kaikissa kesätyöhön liittyvissä asioissa. Kesäpestin lopussa ohjaajat haastattelevat nuoria ja laativat vastauksista yhteenvedon kehittämisehdotuksineen.

Sinulla tulee olla soveltuvat, opintojen loppupuolella olevat nuoriso-, kasvatus- tai sosiaalialan korkeakouluopinnot. Lisäksi edellytämme kesätyöntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja projektinhallintaa, joustavuutta ja reipasta asennetta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen nuorten kanssa työskentelystä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Tehtävän kesto on noin 3 kuukautta ajalla toukokuun alku - elokuu.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Satu Paasonen puh. 014 266 7524
Rekrytointiasiantuntija Mari Nurmiranta puh. 014 266 2698
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Nuorten palvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!