Kesätyö 2020 Saamenkieliset yksiköt - Rovaniemen kaupunki

Vuonna 2020 nuorten kesätyöt on suunnattu vuosina 2003 - 2004 syntyneille koululaisille, opiskelijoille ja opiskelunsa aloittaville nuorille. Työttömyysturvaan oikeutettu nuori ei ole oikeutettu kaupungin myöntämään tukeen. Vuonna 2019 kaupungin kesätyöpaikan saaneita tai työstä kieltäytyneitä nuoria ei vuonna 2020 työllistetä kaupungille, mutta he voivat hakea kesätyöseteliä.
Kaupungin kesätyöjakso kestää yhden kuukauden ja sijoittuu ajanjaksolle 1.6.-31.7.2020. Palkka on 744 €/kk. Työpäivän pituus on 6 tuntia.

Muutamiin kesätyöpaikkoihin on erillishaku. Paikan saajat arvotaan soveltuvien hakijoiden joukosta. Soveltuvuuden tarkistamiseksi hakija saatetaan kutsua haastatteluun.
Tämä hakulomake koskee vain tätä kyseistä paikkaa. Voit lisäksi hakea muita kaupungin kesätyöpaikkoja tai kesätyöseteliä niihin tarkoitetulla hakulomakkeella.

Saamenkielinen päiväkoti ja pohjoissaamen kielipesä sijaitsevat osoitteessa Karhuntie 17, 96500 Rovaniemi.
Yhteyshenkilönä toimii Merja Pahtaja, p. 016 322 8204, merja.pahtaja@rovaniemi.fi.
Tehtävä: Päiväkotiapulaisen mukana siivoustyöt sekä lasten kanssa leikkiminen, pelaaminen, lukeminen jne, esimerkkinä oleminen.
Vaatimukset: Pohjoissaamenkielen taitoinen, ei pesuaineallergiaa. Yksikössä puhutaan koko ajan saamea, joten nuoren täytyy ehdottomasti osata sekä puhua että ymmärtää pohjoissaamea.
Työ alkaa 1.6.2020 ja päättyy 30.6.2020. Työhön palkataan 1 - 2 kesätyöntekijää.

Lisätietoja kesätöistä, kesätyösetelistä, kesätyökilpailusta ja yrittäjyydestä löytyy Ohjaamon nettisivuilta: www.rovaniemi.fi/nuortenkesatyot.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, hakemus pitää lähettää postissa osoitteeseen: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä "Nuorten kesätyöt 2020". Kirjeenä saapuvien hakemusten hakuaika päättyy 28.2.2020 klo 15.00.
Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Ohjaamon kesätyökoordinaattori, p. 040 173 4155, kesatyot@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki, Elinvoimapalvelut, Työllisyyspalvelut
Osoite: PL 8216, 96101 Rovaniemi

Rovaniemen kaupunki on Lapin suurin työnantaja, jonka palveluksessa on reilut 3000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Iso organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kokeilla erilaisia urapolkuja. Rovaniemen tasokkaissa oppilaitoksissa voit myös kouluttautua työn ohessa ja pitää osaamisesi ajan tasalla.

Rovaniemen kaupunki on luotettava työnantaja, joka ymmärtää työntekijöiden hyvinvoinnin merkityksen sekä työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen haasteet. Rovaniemi on reilun 60 000 asukkaan luovasti lappilainen ja aidosti kansainvälinen, monipuolisten palveluiden voimakkaasti kehittyvä keskus. Kaupungin vireä kulttuurielämä, hyvät harrastusmahdollisuudet ja lähellä oleva luonto tarjoavat loistavat mahdollisuudet palautua työpäivästä.

Ammattitaitoinen, sitoutunut ja työssään viihtyvä henkilöstö on kaupungin menestymisen edellytys. Tule mukaan tekemään Rovaniemestä entistäkin parempi paikka!