KESÄTYÖ 2020 - Sosiaalipalvelut - Jyväskylän kaupunki

Sosiaalipalveluilla edistetään asukkaiden arjessa selviytymistä, omatoimisuutta ja toimintakykyä. Heikoimmassa asemassa oleville järjestetään heidän tarvitsemansa tuki. Palveluiden yhteisiä painopistealueita ovat osallisuuden edistäminen, kotona asumisen tukeminen, sosiaalinen kuntoutus sekä kokemusasiantuntijoiden hyödyntäminen palveluiden kehittämisessä ja digitaalisuuden edistäminen palveluissa.

Haemme sosiaalipalveluihin kesän ajaksi

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ kotoutumispalveluihin

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluu sosiaaliohjaajaa ja palveluohjaajaa avustavat tehtävät: asiakkaiden asumisen ohjaus, opastus ja ohjaus, (esim. asiakkaiden vientiä terveysasemalle, pankkiin, lasten harrastuksiin tms.), infojen pitämistä työparin kanssa tms.

Kelpoisuusvaatimuksena on loppuvaiheen sosiaalialan opinnot (esim. sosionomi).

Kotoutumispalveluiden asiakkaat ovat kiintiöpakolaisina tai turvapaikanhakijoina maahan tulleita, oleskeluluvan saaneita kuntalaisia.

ja

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Lahjaharjuntien ja Kynnystien palvelukotiin

Palvelukotiin haetaan 18-vuotta täyttänyttä lähihoitajaopiskelijaa. Tehtäviin kuuluu avustavat hoitotehtävät sekä viriketoiminnan ohjaaminen. Työ kestää n. 1 kk.

Palvelukodissa tarjotaan ympärivuorokautista tuettua asumista. Erityisryhmänä ovat mielenterveys- ja päihdeasiakkaat.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Kotoutumispalvelut: palveluesimies Elina Hienola, puh. 014 266 7648
Lahjaharju ja Kynnystie: palveluesimies Pia Blomberg, puh. 014 266 3412
sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Sosiaalipalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!