KESÄTYÖ 2020 - Vanhuspalvelut - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän vanhuspalveluissa työskentelee tuhat henkilöä hyvin monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Teknologiset ratkaisut ovat osa vanhuspalveluita ja niitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Kotihoidossa työ on liikkuvaa asiakkaan kotona tapahtuvaa omatoimisuutta ja toimintakykyä ylläpitävää tiimityötä. Tarve ympärivuorokautiseen hoitoon syntyy, kun kotiin annettavat tukitoimet eivät enää riitä. Sitä varten tarjolla on palveluasumisen sekä pitkäaikaishoidon yksiköitä eri puolilla kaupunkia ja niissä arjen hoitotyötä pääsee kehittämään yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa.

Jyväskylän kaupungin Vanhuspalveluihin haetaan kesätyöntekijöitä useisiin eri toimipaikkoihin.

KOTIHOIDON YKSIKÖT
hakevat sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita tai alalle aikovia yli 16-vuotiaita reippaita nuoria avustajaksi kotihoitoon ja päiväkeskuksiin n. kuukauden ajaksi.

PALVELUASUMISEN YKSIKÖT
hakevat sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita tai alalle aikovia yli 16-vuotiaita reippaita kesätyöntekijöitä avustajaksi palveluasumiseen n. kuukauden ajaksi. Palveluasumisen palvelutalot sijaitsevat Jyväskylän kaupungin keskustassa, Jokivarressa, Huhtasuolla, Palokassa, Vaajakoskella, Kinkomaalla ja Korpilahdella.

PITKÄAIKAISHOIDON OSASTOT
hakevat kesätyöntekijöitä pitkäaikaishoidon yksiköihin, jotka sijaitsevat Keljossa ja Korpilahdella. Pitkäaikaishoidon paikkoja voivat hakea yli 16-vuotiaat hoitoalalla opiskelevat tai hoitoalasta kiinnostuneet, peruskoulunsa päättäneet nuoret. Kesätyöntekijät avustavat pitkäaikaisia asukkaita päivittäisissä toiminnoissa, mm. ulkoilussa, ruokailussa ja erilaisissa tilaisuuksissa. Kesätyö on n. kuukauden mittainen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Päivi Huttunen puh. 014 266 2446
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Vanhuspalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!