KESÄTYÖ 2020 - Varhaisen tuen palvelut - Jyväskylän kaupunki

Varhaisen tuen palveluissa on tarjolla perheohjausta, perhesosiaalityötä ja kotipalvelua lasta odottaville ja lapsiperheille. Varhaisen tuen palveluista perheet saavat tukea lasten kasvatukseen, vanhemmuuteen tai parisuhteeseen liittyvissä asioissa sekä tilanteissa, joissa perhe tarvitsee apua kodin- tai lastenhoidossa. Varhaisen tuen palveluihin kuuluu myös perhekeskustoiminta, johon kesätyöntekijän tehtävät liittyvät.

Kesätyöntekijä ajalle 1.6. - 19.6.2020.
Työ ei edellytä koulutusta, mutta kiinnostus perheiden ja lasten kanssa toimimisesta on eduksi. Tehtäviin kuuluu avustaa kesätapahtumien ja puistoruokailujen järjestämisessä kaupungin eri asuinaluilla.

Kesätyöntekijä kesä-heinäkuun ajalle (4-5 viikkoa).
Tehtävä on suunnattu sosiaali- tai terveydenhuoltoalan opiskelijoille (esim. sosionomi, sairaanhoitaja tai lähihoitaja). Tehtäviin kuuluu toimia kotikäynneillä kotipalvelun perhetyöntekijän tai perheohjaajan työparina. Lasten ja perheiden parista saatu työ- tai harjoittelukokemus on eduksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Satu Moisio, puh. 014 266 3502 tai sähköpostitse: satu.m.moisio (at) jyvaskyla.fi

Neuvolat
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!