KESÄTYÖ 2020 - Varhaiskasvatuspalvelut - Jyväskylän kaupunki

Perhepuistot ovat ainutlaatuisen ympäristönsä ja aidon paikallishistoriansa kautta todellinen kiinnittymiskohta monille jyväskyläläisille lapsiperheille. Puistojen käyttäjissä on nyt vanhempia, jotka ovat itse aikoinaan leikkineet lapsuutensa perhepuistoissa. Kesän aikana myös kaupunkiin tulevat turistit löytävät tiensä puistojen palveluiden pariin. Puistoissa vallitsee lämmin ja yhteisöllinen ilmapiiri, yhdessä tekemisen meininki.

Kesätoiminta puistossa painottuu perheiden kanssa tehtäviin toimintoihin. Puistossa lauletaan, leikitään ja taiteillaan. Pihapiirin valtaa kesällä myös kesäteatteri sekä oma kesäkahvila, joiden mukana olo tuo oman erityispiirteensä puiston toimintaan. Heinäkuussa Mäki-Matin perhepuistossa järjestetään myös Jyväskylän kesän lasten kesä, joka on lapsiperheille suunnattu nelipäiväinen tapahtuma.

Puistojen toiminta on osa Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluja ja tarjoaa mahdollisuuksia vapaaseen oleiluun ja leikkiin sekä ohjattuihin toimintahetkiin. Mäki-Matin perhepuisto vietti 40-v. juhliaan vuonna 2019.

Varhaiskasvatuspalvelut hakevat sosiaali- tai kasvatusalan opiskelijoita harjoittelijan tehtäviin Mäki-Matin ja Yrttisuon perhepuistoihin noin kuukauden mittaisiin työsuhteisiin kesä- ja heinäkuuksi.

Perhepuiston harjoittelija osallistuu avoimen varhaiskasvatuksen toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä perhepuiston henkilökunnan kanssa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodin johtaja Elina Moisio, puh. 014 266 3115 ja apulaisjohtaja Anna Nurmesniemi, puh. 050 598 4693
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Varhaiskasvatus
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!