KESÄTYÖ 2020 - Vuosina 2003-2004 syntyneille - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin eri palvelut tarjoavat vuosina 2003-2004 syntyneille jyväskyläläisille nuorille kesätöitä kahdeksi viikoksi. Kesätyöpaikat arvotaan niiden hakijoiden kesken, jotka eivät ole aiemmin työskennelleet kesätöissä Jyväskylän kaupungilla.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla esimerkiksi päiväkodeissa, kirjastoissa, toimistotöissä, liikuntapalveluissa, nuorisopalveluissa, vanhuspalveluissa, teatterileirin apuohjaajana ja henkilöstöpalveluissa kesäsomettajana. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi työpisteen avustavia tehtäviä, siivousta tai alueiden hoitoa - toki tehtävästä ja palvelualueesta riippuen!

Kesäsomettajalta odotamme harrastuneisuutta valokuvaamiseen ja somekanavien tuntemiseen. Mainitsethan osaamisestasi hakemuksessa, mikäli olet tästä tehtävästä kiinnostunut.

Teatterileirin järjestetään kesäkuun alussa.

Työaika on 6 h/päivä. Kahden viikon työjaksot ajoittuvat kesä-heinäkuulle.

Huom! Tehtäviä täytettäessä pyrimme ottamaan toiveesi huomioon mahdollisuuksien mukaan. Työpaikkoja on kuitenkin tarjolla rajallisesti, joten kaikkien toiveita ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

Voit ottaa vastaan yhden kesätyöpaikan kesätyöhakumme kautta. Muistathan myös, että mikäli saat kesätyöpaikan kaupungilta, et voi käyttää kesätyöseteliä toiselle työnantajalle.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Ohjaamon kesätyöneuvonta, puh. 046 923 6583.
Rekrytointiasiantuntija Mari Nurmiranta puh. 050 311 8817 (myös Whatsapp)
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!