Kesätyö 2021: Kätilöt - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia Lahdessa ja ympäryskunnissa.

Haemme kesäsijaisuuksiin KÄTILÖITÄ ajalle 3.5.-12.9.2021 eri toimipisteisiin synnytysten ja naistentautien alueelle Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen.

Haettavana on kesäsijaisuuksia synnyttäjien vuodeosastolle, synnytysosastolle, äitiyspoliklinikalle ja naistentautien poliklinikalle. Synnyttäjien vuodeosastolla hoidetaan synnyttäjien lisäksi raskaana olevia sekä naistentautipotilaita. Synnytysosaston sijaisuuteen vaaditaan aiempaa kokemusta synnytyssalityöstä. Työnkuvaan kuuluu kaikki kätilön työtehtävät.

Työyhteisömme on tiivis, kannustava ja tukea antava. Työmme osastolla on antoisaa ja saammekin iloa sekä toisistamme että potilaistamme. Meillä on sinua varten tehty laadukas perehdytysohjelma. Työssä jaksamista ja oman ammattitaidon ylläpitämistä tuemme koulutuksilla. Työvuorosuunnitteluamme ohjaa yhteisöllisen ja ergonomisen suunnittelun periaatteet. Osastoilla työsi tulee olemaan kolmivuorotyötä ja poliklinikoilla päivätyötä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen kätilön laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Katsomme eduksi kokemuksen synnytys- ja naistentautien hoitotyöstä.

Meihin voit tutustua lisää myös sosiaalisen median kautta Facebookissa, josta löydymme Synnytä Lahdessa -nimellä. Käy kurkkaamassa, miltä mahdollinen uusi työpaikkasi vaikuttaa!

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/synnytalahdessa

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Reetta Järvinen
reetta.jarvinen@phhyky.fi
puh. 044 719 5338
Osastonhoitaja Erja Arvola
erja.arvola@phhyky.fi
puh. 044 719 5344
Kätilö Salla Westman
salla.westman@phhyky.fi
puh. 044 719 5106

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Operatiivinen tulosyksikkö, Synnyttäjien vuodeosasto 64
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6800 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!