Tule kesäksi kanssamme tekemään hyvää ja laadukasta hoitotyötä.

Haemme sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä alan opiskelijoita eripituisiin sijaisuuksiin

Suurinosa sjaisuuksista sijoittuu toukokuun sekä elokuun välille, mutta meillä on tarjota sijaisuuksia myös muihin ajankohtiin sekä sairaanhoitajille vakituisia työsuhteita.

Tutustu työyksikköön:

Kiljavan sairaalan toiminta siirtyi Keusotelle 1.1.2021 ja siitä on tullut Keusoten kuntoutuskeskus. Kuntoutuskeskus tarjoaa sekä vaativaa kuntoutusta,että kotona asumista tukevaa geriatrista kuntoutusta. Tutustu tarkemmin videon kautta

Kuntoutuskeskuksessa on neurologian, fysiatrian sekä kaksi geriatrian kuntoutusosastoa. Potilaspaikkoja on yhteensä 118. Näistä muodostuu aivan uudentyyppinen kuntoutumiskeskus perusterveydenhuollossa. Tilat ovat remontoitu moderniksi kuntoutusyksiköksi. Tiloista löytyy työntekijöille työsuhde-etuina mm. kuntosali ja sauna. Työympäristö sijaitsee luonnon keskellä ja yksi Suomen kauneimmista uimarannoista kävelymatkan päässä.

Me toivomme Sinulta:

 • osaamista vastata asiakkaan hoidon tarpeeseen,
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn,
 • hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja
Me puolestaan tarjoamme Sinulle:
 • yksikkökohtaisen perehdytyksen,
 • monipuolisen sekä hyvän työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme,
 • mielenkiintoisen sekä haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoa
Me edellytämme:
 • terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa sekä laillistamista Suomesta.
 • huomioimme haussa myös alan opiskelijat
 • LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa mikäli vaadittavat opiskelut on tehty
 • rokotesuojaa 48§ mukaisesti
Palvelussuhteenehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassaolevan KVTES:n mukaan.
 • koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta
 • työ on 3-vuorotyötä
Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä työkokemuksestasi

Hakuaika päättyy 29.8.2021 klo 21.00.

Lisätiedot & yhteydenotot; esimiehet:

______________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea!

#keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat