Kesätyö 2021, Koillis-Savo - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Etsitkö mielenkiintoista kesätyötä terveydenhuollon tehtävien parissa? Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

Tule kesätöihin perusterveydenhuoltoon Koillis-Savon sydämeen, Kaaville! Haemme sijaisia akuuttiosastolle ja vastaanottopalveluihin. Meillä on työtä tarjolla valmistuneille sairaanhoitajille ja lähihoitajille mutta myös alan opiskelijoille.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajille ja lähihoitajille on ko. ammatin tutkinto sekä Valviran rekisteröintitodistus.

Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 60 opintopistettä lähihoitajan sijaisuuksiin ja 140 op sairaanhoitajan sijaisuuksiin. Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla 2/3 opinnoista suoritettuna. Vaaditut opintopisteet tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Voit liittää mukaan myös esimerkiksi opintorekisteriotteesi sekä mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset harjoitteluista ja aikaisemmista työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä, sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön. Tervetuloa!


KYSTERI
Koillis-Savon palveluyksikkö
Kaavin terveysasema
Rantatie 2, 73600 KAAVI

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/koillis-savo

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Anita Paleologos, puh. 044 717 1482, etunimi.sukunimi@kuh.fi.

KYSTERI
Osoite: Rantatie 2, 73600 Kaavi

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!