Kesätyö 2021, Leppävirta - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Etsitkö mielenkiintoista kesätyötä terveydenhuollon tehtävien parissa? Viihdytkö työympäristössä, jossa toimit perusterveydenhuollon yksikössä vireässä kunnassa, jolla on erinomainen sijainti aivan Kuopion naapurissa?

Tule kesätöihin perusterveydenhuoltoon Leppävirralle! Leppävirran palveluyksikkö vastaa Leppävirran kunnan asukkaiden perusterveydenhuollosta. Haemme terveyskeskukseen eri osastoille kesäloman sijaisia, meillä on työtä tarjolla sairaanhoitajille ja alan opiskelijoille. Lisäksi haemme fysioterapeutin kesäloman sijaiseksi fysioterapeuttia tai fysioterapiaopiskelijaa.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä, olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajille ja fysioterapeutille ko. ammatin tutkinto sekä Valviran rekisteröintitodistus.

Sairaanhoitajan sijaisuuksiin opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 140 op. Fysioterapeuttiopiskelijalla tulee olla 140 op fysioterapeutin sijaisuuteen. Vaaditut opintopisteet tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on aina lähellä. Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä osaavien ihmisten kanssa perusterveydenhuoltoon!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Voit liittää mukaan myös esimerkiksi opintorekisteriotteesi sekä mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset harjoitteluista ja aikaisemmista työtehtävistä.

Kysteri/Leppävirran terveysasema
Savonkatu 17
79100 Leppävirta

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Jaana Lähdesmäki, puh. 044 717 1345 (vuodeosastot) ja osastonhoitaja Heidi Mielonen, puh. 044 717 1314 (vastaanotot), sähköpostit; etunimi.sukunimi@kuh.fi

KYSTERI
Osoite: Savonkatu 17, 79100 Leppävirta

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!